Hotel-Magic Massana-Carolus-Ski

carolus logo red

door Bianca Meeuwissen – Uw Host in Andorra in naam van Carolus Ski

Algemene informatie
Covid-19 regulatie Andorraanse Regering
Op het moment van check-in, en op aanvraag, gelieve uw QR-code (Covidsafeticket) en identiteitsbewijs of paspoort te tonen!
Wifi-Internet
Gratis in het gehele hotel. Zoek naar de hotelnaam. Gebruikersnaam: vallski Wachtwoord: felizdeveros
Garage/Parking
Indien aanreis met eigen auto: €12/nacht binnenparking. 
Front Office Manager: Tamara 
Bij aankomst paspoort laten scannen bij de receptie (tijdens ontbijt, daarna ophalen). Check-in vanaf 15 uur, check-out uiterlijk 12 uur. Late check-out, indien beschikbaarheid: €10/tot 13 uur, €20/tot 14 uur, €30/tot 16 uur.
Kluisje op de kamer: 1€ per dag (borg 5€ voor de sleutel)
Ski-Lockers in hotelgarage
Gratis. Sleutel in de receptie ophalen. Met skischoenen a.u.b. via de garage binnen/buiten gaan.
IJskastje op kamer
Deze mag men gratis gebruiken.
Restaurant Manager: Arturo
Ontbijt 07:45 -10:15 uur, Diner 19:45-21:45 uur. U krijgt een tafel aangewezen. Gelieve geen eten/drinken mee te nemen uit het restaurant.
Diner vertrekdag: 17:00 uur
Bar Manager: Gregorio
Bar geopend van 10:00 – 24:00 uur        Happy Hour ieder dag 17:00 – 19:00 uur 
Manager Hotel Service: Paqui
Spa Manager: Tamara
Op dit moment i.v.m. afmetingen en covid regulatie nog niet in gebruik. Zodra deze regulatie word versoepeld, blijft het verplicht reserveren. Wel mag men hier omkleden/opfrissen op de aankomst- en vertrekdag. Kosten, indien opnieuw geopend: 6€/sessie half uur/max. 5 personen.
 
 

Check-in:

Bij aankomst, gelieve uw bagage in de daarvoor aangewezen zaal (rechts achterin) te stallen. Vervolgens kunt u zich hier ook omkleden, ook kunt u de toiletten of de kleedruimte van de spa benutten (omkleedtasje meenemen). Na het omkleden kunt u naar het restaurant, ook op de begane vloer, voor een heerlijk ontbijt. De skipassen krijgt u na het ontbijt in de bar uitgedeeld door de groepsverantwoordelijken. Geniet u van uw eerste skidag. Meldt u zich bij terugkeer aan de receptie met uw Covidsafeticket (QR) en identiteitsbewijs/paspoort. Vanaf 15:00 uur is uw kamer beschikbaar. 

Wij wensen u een fijn verblijf.

Check-out:

Gelieve uw hotelrekening de avond voor vertrek te voldoen.    

Op de vertrekdag kunt u tot uiterlijk 12:00 uur op de kamer blijven. Vervolgens wordt u vriendelijk verzocht uw kamer te verlaten en uw bagage in het daarvoor aangewezen zaaltje (rechts achterin) te stallen. Bij terugkeer van de pistes, kunt u zich opnieuw omkleden in dit zaaltje, de toiletten of de kleedruimtes van de spa (omkleedtasje meenemen). Om 16:50 uur dient u uw bagage te laden, de bus staat voor het hotel. Om 17:00 uur wordt u in het  hotel restaurant verwacht, voor het diner. Om 18:00 uur vertrekt de bus richting België. 

Wij wensen u een fijne thuisreis.

Deze informatie is ons aangeleverd door het hotel, ten bate van u, de klant. De bedragen (optionele extra kosten) die hier worden genoemd, zijn slechts ter informatie, en worden, indien van toepassing, direct door de klant met het hotel, afgerekend.
Abrir chat
Hola, mi nombre es Bianca
¿En qué podemos ayudarte?