Hotel-Park-Piolets-Carolus-Ski

carolus logo red

Hotel Park Piolets****

door Bianca Meeuwissen – Uw Host in Andorra in naam van Carolus Ski

Algemene informatie
Covid-19 regulatie Andorraanse Regering
Op het moment van check-in, en op aanvraag, gelieve uw QR-code (Covidsafeticket) en identiteitsbewijs of paspoort te tonen!
Wifi-Internet
Gratis in het gehele hotel. Werkt met kamernummer (gebruikersnaam) en aankomstdatum (wachtwoord).
Garage/Parking
Indien aanreis met eigen auto: €10/nacht buitenparking. €25/nacht binnenparking.
Front Office Manager, Receptie: Sandra
Check-in vanaf 15 uur, check-out uiterlijk 11 uur. Late check-out, indien beschikbaarheid: €30/tot 13 uur, €50/tot 15 uur, €70/tot 17 uur.
Kluisje op de kamer: Gratis
Ski-Lockers in hotelgarage
Gratis, wel €1 nodig om de locker te openen. Met skischoenen a.u.b. via de garage binnen/buiten gaan.
Minibar op kamer
Minibar op de kamer is leeg. Minibar pakket kunt u aan de receptie bestellen. Met alcoholische dranken €24, zonder alcoholische dranken €18.
Restaurant Manager: Pere
Ontbijt 07:30-10:30 uur, Diner 19:00 -22:00 uur. U krijgt een vaste tafel aangewezen. Gelieve geen eten/drinken mee te nemen uit het restaurant. 
Diner vertrekdag: 17:00 uur
Bar Manager: Rodrigo 
Bar geopend van 12:00 – 24:00 uur. 
Manager Guest Services: Agustin
Kids club geopend van 14:00 – 22:00 uur. Eenmaal in het hotel, zal Tamara u graag informeren over het avondprogramma.
Manager Hotel Cleaning Service: Montse
Spa Manager: Lola
Geopend van 10:00 – 21:00 uur.
Hotel Spa met overdekt verwarmd zwembad (badmuts verplicht), jacuzzi, fitness, sauna (badkleding verplicht), stoombad. De prijs €18 voor volwassenen en €9 voor kinderen (6-14). Solarium en massage niet inbegrepen (extra toeslag). I.v.m. Covid regulatie moet men tevoren reserveren. Vraag Lola en haar team naar informatie over fitness lessen, massages en behandelingen.
 

Check-in:

Bij aankomst, gelieve uw bagage in de bagageruimte te stallen (links van de receptie). Vervolgens kunt u zich aan de spa receptie melden voor de kleedruimtes (omkleedtasje meenemen). Na het omkleden kunt u naar het restaurant, op de 1e verdieping, voor een heerlijk ontbijt. De skipassen krijgt u bij aankomst van Bianca, en haar team. Bij haar afwezigheid, ligt er een envelop bij de receptie voor u klaar, met uw naam erop.  Geniet u van uw eerste skidag. Meldt u zich bij terugkeer aan de receptie met uw Covidsafeticket (QR) en identiteitsbewijs/paspoort. Vanaf 15:00 uur is uw kamer beschikbaar. 

Wij wensen u een fijn verblijf.

Check-out:

U kunt tot uiterlijk 11:00 uur op de kamer blijven. Vervolgens wordt u vriendelijk verzocht uw kamer te verlaten en uw bagage in de bagageruimte te stallen (links van de receptie). Bij terugkeer van de pistes, meldt u zich aan de spa receptie voor de kleedruimtes (omkleedtasje meenemen). Om 16:30 uur dient u uw bagage te laden, de bus staat voor het hotel. Om 17:00 uur wordt u in het  hotel restaurant verwacht, voor het diner. Om 18:00 uur vertrekt de bus richting België. 

Wij wensen u een fijne thuisreis.

Deze informatie is ons aangeleverd door het hotel, ten bate van u, de klant. De bedragen (optionele extra kosten) die hier worden genoemd, zijn slechts ter informatie, en worden, indien van toepassing, direct door de klant met het hotel, afgerekend.
Abrir chat
Hola, mi nombre es Bianca
¿En qué podemos ayudarte?