Hotel-Magic Massana-Carolus-Ski

carolus logo red

door Bianca Meeuwissen – Uw Host in Andorra in naam van Carolus Ski

Algemene informatie
Covid-19 regulatie Andorraanse Regering
Op het moment van check-in, en op aanvraag, gelieve uw QR-code (Covidsafeticket) en identiteitsbewijs of paspoort te tonen!
Wifi-Internet
Gratis in het gehele hotel. Zoek naar de hotelnaam. Geen  gebruikersnaam of  wachtwoord nodig (open wifi).
Garage/Parking
Indien aanreis met eigen auto: €17/nacht binnenparking. €53/5 nachten.
Front Office, Receptie, Directie: José 
Check-in vanaf 15 uur, check-out uiterlijk 11 uur. Late check-out, indien beschikbaarheid: €20/tot 14 uur, €40/tot 16 uur, 
Kluisje op de kamer: Gratis
Ski-Lockers in hotelgarage
Gratis, er wordt alleen een borg van €10 op de kamer rekening gezet, die echter niet in rekening wordt gebracht als men het slotje weer terugbrengt. Met skischoenen a.u.b. via de garage binnen/buiten gaan.
Minibar op kamer
De drankjes worden afgerekend naar gebruik.
Restaurant Manager: Ayelen
Ontbijt 07:30 uur, Diner 19:00 uur. U krijgt een tafel aangewezen. Gelieve geen eten/drinken mee te nemen uit het restaurant.
Diner vertrekdag: 17:00 uur
Bar Manager: Ayelen
Bar geopend van 12:00 – 24:00 uur                Happy Hour ieder dag 17:00 – 19:00 uur 
Manager Hotel Cleaning Service: Fatima
Spa Manager: Fatima/Eli
Geopend van 16:00 – 20:00 uur. Hotel Spa met overdekt verwarmd zwembad (badmuts verplicht), jacuzzi, fitness, sauna, stoombad (badkleding verplicht) Prijs voor Carolus, €6/pp/uur, solarium en massage niet inbegrepen (extra toeslag). I.v.m. covid regulatie verplicht reserveren.
Vraag de receptie naar informatie over massages en behandelingen.
 

Check-in:

Bij aankomst, gelieve uw bagage in de Irish Pub (rechts achterin) te stallen. Vervolgens kunt u zich hier ook omkleden, ook kunt u de toiletten of de kleedruimte van de spa benutten (omkleedtasje meenemen). Na het omkleden kunt u naar het restaurant, op etage -1, voor een heerlijk ontbijt. De skipassen krijgt u na het ontbijt van uw monis. Geniet u van uw eerste skidag. Meldt u zich bij terugkeer aan de receptie met uw Covidsafeticket (QR) en identiteitsbewijs/paspoort. Vanaf 15:00 uur is uw kamer beschikbaar. 

Wij wensen u een fijn verblijf.

Check-out:

Gelieve uw hotelrekening de avond voor vertrek te voldoen.    

Op de vertrekdag kunt u tot uiterlijk 11:00 uur op de kamer blijven. Vervolgens wordt u vriendelijk verzocht uw kamer te verlaten en uw bagage in de Irish Pub (rechts achterin) te stallen. Bij terugkeer van de pistes, kunt u zich opnieuw omkleden in de irish Pub, toiletten of de kleedruimtes van de spa (omkleedtasje meenemen). Om 16:45 uur dient u uw bagage te laden, de bus staat voor het hotel. Om 17:00 uur wordt u in het  hotel restaurant verwacht, voor het diner. Om 18:00 uur vertrekt de bus richting België. 

Wij wensen u een fijne thuisreis.

Deze informatie is ons aangeleverd door het hotel, ten bate van u, de klant. De bedragen (optionele extra kosten) die hier worden genoemd, zijn slechts ter informatie, en worden, indien van toepassing, direct door de klant met het hotel, afgerekend.
Abrir chat
Hola, mi nombre es Bianca
¿En qué podemos ayudarte?